Wednesday, 19 July 2017

Colouring Box Contest by Pizza Hut Malaysia.

Colouring Box Contest by Pizza Hut Malaysia.

Assalamualaikum hai semua!…siapa suka makan pizza? angkat tangan! Siapa la yang tak suka makan pizza tu rugi betul la..Favourite all the time tau!..Sekarang ni pizza buat promosi.. personal pan RM5,regular pan RM10 dan large pan RM15 syiokk nyee! Tapi take away je tau…Kalau saya la kan..lebih suka beli RM10 sebab apa? RM10 dpt ambik tiga pizza regular..jadi,boleh la ambik lain lain jenis untuk rasa kan..berbaloi RM30



Ni regular pan Cheese deluxe, memang sedap kalau panas panas tarik… dia punya cheese tu bertali-tali untuk peminat cheese macam saya ni,cheese deluxe are recommended nyumnyum!

Ni pulak regular pan Hawaiian Chicken..ni pun apa kurangnya sedap, I like it! Tapi..tak semua taste kita sama..ada yang suka nenas atas pizza ada yang tak..jadi,kalau yang jenis tak suka ada nenas atas pizza tu ini bukanlah disyorkan untuk anda hehe..

Dah makan tu jangan buang tau kotak pizza tu.Sebab,Pizza Hut ada buat contest iaitu Pizza Hut Colouring Contest.




Ni la haa,Pizza Hut colouring box contest..best tau colour colour ni..Baru ja hari tu saya puji kotak pizza tu cantik smpai sayang nak buang haa sekali tengok hari ni diaorang buat contest ni pulak..memang saya nak join  la hehehe.10 pemenang akan dipilih ye..




Ni kotak regular pan pizza..kalau pesonal pan pizza..dia punya kotak kecik dari yang regular ni..manakala large pan pizza,kotak dia sedikit besar..



Start sikit-sikit mewarna with my sistaaa..penat pulak rasa tangan banyak corak yang nak diwarna hehe..Untuk makluman anda semua..contest ni open untuk 18 tahun ke atas jadi jangan malu jangan segan lah ye akak akak dan abang abang yang terasa hati nak join tu..untuk 18 tahun ke bawah plak tak bermaksud adik adik tak boleh join..boleh,tapi dengan kebenaran ibu bapa ye :)






Tadaa! dah siap..nampak mudah je kan fuh fuhh tapiii ambik masa gak tau nak siapkan tu..Saya harap nasib menyebelahi saya kali ini untuk menang contest ni.kalau tak menang pun takpe..seronok apa colour colour ni..orang kata terapi minda..Korang tak rasa ke nak join? Saya sudah anda bila lagi? hehe good luck semua :D 

2 comments: