Monday, 28 August 2017

Menang contest dari Pizza Hut Malaysia

Menang contest dari Pizza Hut Malaysia




Hai semua! ingat lagi tak entry saya pasal join contest by Pizza Hut Malaysia? yang 'Colouring Box Contest by Pizza Hut' tu...Alhamdulillah rezeki menyebelahi saya,finally menang gak contest tu walaupun colouring hamba tu tak seberapa nak cantik... hehehehe happy nye! yelaa first time la katakan..menang contest dri pizza hut ni...Diorang pilih 10 pemenang, kalau tak silap 5 org dri Facebook 5 org lagi tu dari Instagram..sbab kita kira tau hohoo ter rajin tanpa sengaja..ala nak tau la gak sapa kawan kawan yang menang tu kan selain saya hehe...If you guys ever wondering bila contest ni dibuat...boleh la tengok entry saya yang ni... Colouring Box Contest by Pizza Hut Malaysia


Tadaa! surat dari pizza hut dah datang hehehe diaorang post tau..ingatkan yang main hantar letak dalam peti surat je..hairan la gak pagi hari tu ada posmen hantar barang..ingatkan ada beli barang online..rupanya bungkusan tu dari pizza hut...cepat je surat sampai i likeee.. hehehe 


jeng jeng jeng..ni la surat untuk redeem hadiah tu nanti...yela kena bawa bukti kan kan kan... boleh bawa ke outlet pizza hut di seluruh Malaysia kecuali pizza hut klcc dan pizza hut wangsa maju..reason pulak tak tau kenapa kat situ takleh..yang penting pizza hut di Kuching ni semua dapat terima hahaha...voucher ni valid untuk 1 kali tuntutan sahaja..takleh lebih2 hoho..pastu,valid sampai 31 oktober 2017..khas untuk dine in only tak boleh take away or delivery...lastly...not valid dengan promotion offer,discounts ataupun coupons...for your info..hadiah merupakan set jimat meal for 4 person (RM65)..syiok tak? 


Okay thats all for today y'all! next entry mungkin pasal redeem gift dri contest ni hehehehe..nak jadikan buat kenangan lah ye hoho...btw thank you to my sis yang bersemangat waja ajak saya masuk contest ni wakaka walaupun yang kakak punya tak menang hoho...andd semestinya.... thank you so muchh Pizza Hut Malaysia sebab buat contest yang fun dan menarik ni :D okay semua jumpa lagi next entry <3






4 comments: