Tuesday, 5 September 2017

Senarai Terkini Peserta First Giveaway By Buku Pinky

Senarai Terkini Peserta First Giveaway By Buku Pinky




Ni adalah senarai terkini peserta First Giveaway By Buku Pinky :D sekiranya ada URL blog korang yang tecicir pada senarai di bawah sila bgitau sye ye..Saya akan update senarai peserta dari masa ke smasa as soon as possible...jadi kalau yang belum ada tu thats mean saya belum update ye! Trima kasih y'all yang dah join tu!  Good Luck semua!



  1. http://www.pokcikblogger.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  2. http://www.leaazleeya.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  3. https://darikacamataseorangwanita.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  4. http://www.sisgee.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  5. https://eyranasrin.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  6. http://jajastollymolly.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  7. http://milzah89.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-bukupinkyblogspotcom.html
  8. http://www.yatizul.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  9. https://misakipureblood.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  10. http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  11. https://robiahtul.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  12. http://puankuci.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  13. https://messarah.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  14. http://www.hakimramli.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  15. http://myemosaid.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  16. http://www.aimisyahirah.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  17. https://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  18. http://www.kasihjuju.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  19. http://belogwanaeiskay.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  20. http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  21. https://aninashyqinlife.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  22. http://raizahalisah.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  23. http://www.mialiana.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  24. https://aunilieyana.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  25. http://www.yatieowner.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html?m=1
  26. https://mayzuraberkat.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  27. https://farhannajafri.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  28. http://jombercontest.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  29. http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  30. https://nam-comel.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  31. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  32. https://anzrarizalbuddy.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  33. http://kylifa.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  34. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  35. http://najahmustapa.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  36. http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  37. https://intansaffyna.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  38. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  39. http://www.zukidin.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  40. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  41. https://greennnpanda88contest.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  42. http://chea94.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  43. http://aimanziyad.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html 
  44. http://www.sheilainspire.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  45. https://nysachubby.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  46. http://penselduabee.blogspot.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html
  47. http://alyasygsanda.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html 



UPDATED ON 18/9/17 12:30AM



First Giveaway By Blog Buku Pinky!

First Giveaway By Blog Buku Pinky!



Finally! Buat kali pertamanya saya buat First Giveaway untuk blog ni! Jom semua! jom pakat ramai ramai join giveaway saya yang first time saya buat ni! Jangan malu jangan segan! Siapa tau anda pemenang yang terpilih? hahaha okay! Let's start it!


Syarat-syaratnya sangat mudah and simple.semudah ABC gitu hahaha..
1.Beralamat di Malaysia.
2.Follow Blog saya Buku Pinky
3.Follow Google+
4.Buat entry ringkas dan letak banner giveaway ni serta backlink pada gambar.
5.Copy & paste URL entry korang ke dalam ruang komen.


Buat tauu jangan tak buat hehehhe...Saya akan pilih 3 pemenang,5 orang untuk hadiah saguhati dan seorang untuk entry paling kreatif..Saya guna 100% www.random.org manakala entry paling kreatif saya akan tengok satu2 hehe...Senarai peserta saya akan update as soon as possible...Hadiahnya adalah jeng jeng jeng:


Hadiah pertama : RM30
Hadiah kedua: RM20
Hadiah ketiga:RM10
Hadiah keempat: Reload RM5
Hadiah Saguhati (5 Orang) : Bookmark magnet comel

Entry paling kreatif: RM20

Sponsor Giveaway:


Give away akan tamat pada 5 Oktober 2017, dan pemenang akan diumumkan pada 8 Oktober 2017 .saya harap giveaway ini mendapat sambutan yang superb! nanti boleh la buat giveaway lagi next time hahaha...okay y'all! good luck!



                  

                                                         

Sunday, 3 September 2017

Redeem Gift Voucher From Pizza Hut Malaysia

Redeem Gift Voucher From Pizza Hut Malaysia





Hello readers! Selamat Hari Raya Haji dan happy weekend y'all! So gaisss hari ni saya nak up entry pasal redeem Gift Voucher yang saya menang dari Colouring Box Contest by Pizza Hut Malaysia.Minggu lepas, Pizza Hut ada post surat ke rumah saya..surat tu merupakan hadiah yang saya menangi dalam contest tu tadi..hadiah berupa Gift Voucher,free meal for 4 person RM65. Gift Voucher berbentuk surat..nak tau cmne rupa boleh tengok kat sini...Jadi,,hari ni free free nak pgi la redeem gift voucher tu..siap tahan lapar dari pagi untuk redeem hadiah ni wakaka..bukan puasa tak makan apa apa pagi tu..just makan ala kadar je...nanti kenyang sangat, tak habis..sayang! membazir nau!






tadaa..yang RM65 tu la hadiah saye huhuhu tapii tapi tapii yang loaded pockets pizza tu unavailable! ala sedihnye...tapi boleh tukar okay,jadi saya ambik pizza lain hohoho...and pudding tu saya tukar ke ice cream vanilla..sebab cuaca panas cmni terasa nak makan ice-cream plak.

Meals For 4 (RM65):
-2 regular favourites /loaded pockets pizza (pan/hand-strected)
-2 appetizer
-4 rose puddings
-4 cream of mushroom soups
-4 drinks

Jeng jeng jeng...ni la dia meals for 4 person...loaded pockets pizza saya tukar ke cheesy deluxe dan 4 rose pudding tu saya tukar ke 4 vanilla ice-cream..oh ya..ice cream belum masuk gamba sbab saya request ice cream tu last..ye lah kan.mesti la last...nak makan pizza tu smua lpastu baru la ice cream..tak la cair ye dok *ewah ..ignore kan je 
spaghetti bolognese tu..tak termasuk dalam gift voucher...tiba tiba hari ni rasa nak makan 
spaghetti plak.nafsu makan ya ampunnnnn!


Hahahaha dok beria ia je tahan perut tak makan sangat pagi tu..tak makan banyak bagai...last last lepas dah dapat redeem gift voucher tu end up take away pizza lagi satu tu dan mushroom soup..hahahaha...for your info meals for 4..yang makan tu 3 orang je wahahah!


So far so good..best dan berbaloi hadiah yang pizza hut bagi ni.next time nak lagi la join contest hehehehe...korang pun pakat la join sape tau rezeki kan?...okay uolls thats all for today! Thank you Pizza Hut Malaysia for the gift voucher...see y'all next entry..bye!!! :)